Donderdag 23 september: Studenten Kraakspreekuur

Het Studenten Kraakspreekuur (SKSU) verhuist naar Schijnheilig.

Wat is het SKSU? Er wordt in Amsterdam al decennialang gekraakt, zowel om praktische als politieke redenen. Toch zijn veel mensen niet goed bekend met kraken. Het studenten kraakspreekuur (SKSU) is een initiatief van jongeren die gekraakt wonen, in samenwerking met de buurtkraakspreekuren van Amsterdam. Het SKSU wil woningzoekenden een alternatief bieden en de woningnood aan de kaak stellen.

Het SKSU stelt zich ten doel mensen te informeren over kraken, over de voordelen van kraken, en wat er allemaal bij komt kijken als je gaat kraken. Ook kan je er in contact komen met andere mensen die er over denken om te gaan kraken en kunnen we je op weg helpen naar je eigen gekraakte woning.

Meer informatie is te vinden op de website van het Studenten Kraakspreekuur.