De Weerzin: performance en open podium, donderdag 21 oktober 20:30

De herfst is volop begonnen, dus wij ook. Aanstaande donderdag krijgt performend Nederland weer vrij spel in Schijnheilig, bij de volgende editie van De Weerzin.
Dicht- en kleinkunst, literatuur, theater, mime en wat niet al, allemaal te zien op donderdag 21 oktober. Er worden, zoals altijd in Schijnheilig, geen entree gelden gevraagd, omdat dat elders al genoeg gebeurt.

Deze keer de gaan wij mogen zien en horen literaire bijdrages van Pom Wolff, Kasper Jansen en Don Duyns, maken Mohs de Rapper en Elena hun opwachting, en kunnen wij ons verheugen op spectaculaire performances van Nina Fokker, Jan Schellink, Dionne Verwey en Tom Eysink Smeets. Tot slot nog een muzikale toevoeging van Spylt Mylk.

Mis het niet, je leeft maar één keer nu.

Wil jij zelf een keer bij ons komen optreden, mail ons met een voorstel en anders is er nog wel een plekje op ons open podium te vinden.

De avond zal beginnen om 20:30 uur.