16/12/10 | De Weerzin / Protestliederen – 20:00

Het is winter en we hebben het koud, toch is er nog nooit zo veel geprotesteerd als nu. Aanstaande donderdag krijgen liederen de kans die vaak bij demonstraties of acties ondersneeuwen. Of je nu tegen de nieuwe regering bent, voor meer collegegeld, baas in eigen buik bent, of vindt dat cultuur meer subisdie moet krijgen, voor alles is een protestlied te bedenken. En deze zijn er dus ook in alle toonaarden, geuren en kleuren, op deze editie van Weerzin. Onder andere Bertine Klappe, Laurien Schreuder, manu, Martijn den Ouden, Maartje en Martin, Sacha van Geffen , ADM, The Bucket Boyz, Aafke Beukema, Blackbirds & Thrushes en Sin Sin Collective en
misschien nog veel meer mensen zullen muzikale  protesten ten gehore brengen. Er worden, zoals altijd in Schijnheilig, geen entree gelden gevraagd, omdat dat elders al genoeg gebeurd.

Mis het niet, je leeft maar één keer.