Gluur!

Beste Glurist, Je bent uitgenodigd voor de Gluurworkshop “Fanzines maken”.

____________________________________________

Waar: VoNdelBUnker

Wanneer: DondDErdaG 15 deCeMber

Hoe laat: 21.00 uur sTArT WOrkshOp

24.00 uur LAuNch GLUUR 9 mEt BAr

* Presentatie over fanzines

* Wat is GLUUR?

* Nieuwe redactionele formule van GLUUR

* Zelf vormgeven met schrijvers van GLUUR!

* Expositie GLUUR 9 en een half!

* Launch van GLUUR 9 met Bar

_____________________________________________

Op donderdag 15 december kan je vanaf 21.00 uur in de vondelbunker mee schrijven, knippen, plakken en werken aan GLUUR Nr. 9,5. Dat kan je daar doen in samenwerking met een van de schrijvers van GLUUR.

GLUUR nummer negen en een half is de opvolger van GLUUR NR. 9 en zal als “collectors item” in januari 2012 uitgebracht worden.

Het gaat goed met GLUUR! De inhoud getuigt meer en meer van radicale, maar ludieke anarchistische standpunten. GLUUR Nr 9. is inmiddels af zal op 4 verschillende plaatsen in Amsterdam verkocht gaan worden. De mensen die een “sneak preview” hadden, waren laaiend enthousiast! Na de workshop in de vondelbunker wordt GLUUR Nr. 9 feestelijk gelanceerd! Wees daar of wees vierkant!

De vondelbunker wordt momenteel gehuurd door Schijnheilig; het kunstenaars collectief dat afgelopen zomer hardhandig werd ontruimd en ten prooi viel aan ernstig justitieel machtmisbruik. Het is niet toevallig dat GLUUR het aanstuurt op een nauwe samenwerking met Schijnheilig. De reden daar achter is een open politieke deur…

Tot donderdag de 15de !

Namens mijn hoofdredacteur FRaNcK TiC … gegroet …

Ome G.

Medewerker van GLUUR