19/01/12 | De Weerzin op de Valreep

Een avond met performance, muziek, gedichten, woordkunst en alles wat er tussen ligt of er aan voorbij gaat.

 

De zomer ging voorbij en zo ook de herfst; de Weerzin zat ondergedoken te dromen bij de kachel van mooie avonden, maar we trokken onze regenlaarzen, jassen en mutsen uit de kast en zijn speciaal voor u, maar zeker ook voor ons, de kelders en grotten van de cultuur in gedoken, want `wie zoekt zal vinden’ en in de kille, koude krochten vonden we schitterende dingen; zelfs een nieuwe plek.

 

De Valreep opent op 19 januari 2012 haar deuren voor iedereen die te eigenwijs is om binnen iemands cultuurbeleid te vallen en de mensen voor wie revolutie niet enkel een begrip uit een geschiedenisboek is.

 

Daarom presenteren we, let wel: met gepaste trots, voor u De Weerzin van 19 januari 2012.
Met op het programma onder andere: een absurde speech van Dick Cools, liedjes van Sieger en Krijn Peter Hesselink, maar liefst twee werken van sonologie studenten Jillis Kruk en Glen Ryszko, nieuwe poëzie van Maaike Haneveld, de freak jazz van EKE, piepkrak van Yedo Gibson en performances van Maria Mavridou. Zelfs Dokter Snoodaard komt voor deze gelegenheid plaatjes draaien. En we sluiten de avond af al dansend op de New Wave van Vagelein & Vonnegut.

 

Natuurlijk is er een open podium, dus voor die zich rotschrikkende artieste die zichzelf niet op het programma zag staan, meld je zo snel mogelijk aan door een mailtje te sturen naar info at schijnheilig.org.

 

Mocht je dorst hebben: neem een eigen beker mee en laat je verassen met wat warms.
Natuurlijk zijn er geen entrée gelden, want dat moet al op genoeg plekken. Kortom, wees erbij, je leeft maar een keer!

 

Het programma begint om 20:30 uur.