16/02/12 | De Weerzin in de Vondelbunker, 20:30

Een avond met performance, muziek, gedichten, woordkunst en alles wat daar tussen ligt of er aan voorbij gaat.

Voor de februari editie van de Weerzin hebben we weer een programma vol met pareltjes kunnen samenstellen voor u. Komt allen genieten op donderdag 16 februari in de Vondelbunker. Vanaf 20.30 kunt u binnen lopen zodat om 21.00 het programma van start kan gaan. Deze maal hebben we voor u het volgende in de aanbieding:
Sin Sin Collective, een monoloog van Sarah Kane door Eva Kylstra, een verhaal van Sahand, de dromerige muziek van Spilt Milk, poëzie van Maartje Smits en a piece for two guitars and two bicycle wheels van Sjoerd Leijten en Zac Stibbs. De avond zal worden afgesloten met de vuige meisjes punk van Pony Pack, kortom, alweer een avond die je niet wilt missen omdat je maar een keer leeft!

Natuurlijk worden er geen entreegelden geheven, want dat gebeurt overal al genoeg, dus doneer gul aan de Vondelbunker zodat ook deze plek kan blijven broeien van de rariteiten.

En mocht u dan spontane opvoeringsdrang krijgen: meldt u bij ons aan voor het open podium, dit kan uiteraard op de avond zelf!