23/02 | Occupy College – Part II – Creatief activisme

My cardboard can beat your billboard’. Wat zijn de beste en geestigste manieren om actie te voeren en je boodschap over te brengen? Een actieve avond over creatief protest.

Vanuit de praktijk en theorie van de ‘communicatieguerrilla’ bespreken we verschillende methodes en technieken van creatief actievoeren. Wat werkt in de Nederlandse context om de oorzaken van de crisis te duiden en structurele oplossingen ‘van onderop’ aan te geven? Met voorbeelden uit binnen- en buitenland van geslaagde interventies op het gebied van huisvesting, werk/inkomen, repressie of kosten van levensonderhoud. En met taart!

Vondelbunker Schijnheilig, Aanvang 20:30

My Cardboard can beat your Billboard
[English] Thursday 23 februari: Occupy College – Part II – Creative Activism

‘My cardboard can beat your billboard’. What are the best and most creative ways to take action and get out your message? An active evening on creative protest forms.

From the practice and theory of “communication guerilla” we will discuss different methods and techniques of creative activism. What works in the Dutch context to shed light on the causes of the crisis and to push forward structural solutions from the bottom up? Local and international examples  of successful interventions on issues such as housing, work/income, repression or cost of living. And with cake!

Vondelbunker Schijnheilig. Start 20:30