15/03/12 | De Weerzin op de Valreep – 20:30


Aanstaande donderdag knalt de Valreep weer uit haar voegen met een nieuwe editie van De Weerzin.
 
Komende donderdag vindt er een nieuwe editie van De Weerzin plaatst in de Valreep die het definitieve einde van de winter in zal luiden. Weldra zullen wij performances op brugleuningen of boomtakken houden, nu nogmaals in de knusse setting van het voormalige dierasiel in Amsterdam Oost.
 
Deze editie biedt ons een gevarieerd scala aan acts. Zo is er een tango performance van het Tango collectief Tango quarteto tipica ‘Romance del Barrio Sur’, en zijn er mime performances van Sanne de Wit en Marjolein Roeleveld. Het inter- en extratekstuele onderdeel van de avond zal worden verzogd door Los Poetos en Emile den Tex. Het onberekenbare Sin Sin Collective komt ons weer verassen en u kunt genieten van de rauwe muzikaliteit van Boris de Jong. Als afsluitende act hebben wij de band SKIP & DIE voor u in petto.
 
Geen voorverkoop, geen toegangsprijzen, wel open podium! Komt allen kijken!
 
Op de valreep nog een idee voor een bijdrage, of een andere opmerking, stuur een mailtje naar
 

 
Thursday 15th March, 20:30 hours, De Weerzin at the Valreep
 
Next thursday there will be another spectacular edition of De Weerzin at the Valreep in Amsterdam East.
 
De Weerzin is an all-arts performance evening. We will bring you a tango act from Tango quarteto tipica ‘Romance del Barrio Sur’, mime performances from Sanne de Wit en Marjolein Roeleveld. Poetry from Los Poetos en Emile den Tex. A happening from Sin Sin Collective, and musical performance by Boris de Jong. Finally SKIP & DIE will nicely kill the evening with their music! No: entree fee. Yes: open stage.