Zo 8/4: Matinee over de Syrische Opstand


Gepresenteerd door het Syrische Comitée in Nederland.

 

Vondelbunker 8 April 16:00

 

15:30 Inloop met Syrische tapas
16:00 Begin informatiebijeenkomst met aansluitend vertoning van filmmateriaal en mogelijkheden tot discussie

 

Op 15 maart is het een jaar geleden dat Syriërs in opstand zijn gekomen tegen het regime van Assad. Deze opstand is nog steeds in alle hevigheid gaande. Tijdens deze informatiemiddag heb je de mogelijkheid om uit eerste hand geïnformeerd te worden over de situatie in Syrie en wat er vanuit Nederland kan worden gedaan om de opstand te steunen. Het Syrische Comité voert al maanden lang actie om de brutale repressie van het regime van Assad onder aandacht te brengen en zoekt o.a. steun bij Nederlandse activisten. Kom en laat je buiten de reguliere media informeren en kijk hoe jij een steentje kunt bijdragen.