10/06/12 | Live Clash met Fata ‘el Moustache’ Morgana & Snow Apple, 21:00 @ Vondelbunker

    SnowApple
    Drie vrouwen uit Amsterdam, met alledrie een verschillende muzikale achtergrond, besloten hun krachten te bundelen en begonnen de band SnowApple. Het repertoire bestaat uit eigen composities en oude folk songs. Het kenmerkt zich door veel drie-stemmigheid, aangevuld met instrumenten als de mandoline, banjo, gitaar, ukulele, bas, accordeon, viool, glockenspiel en trommels. Una, Fanny & Laurien deden hun muzikale ervaring op in zeer uiteenlopende situaties variërend van kleine rokerige Jazz cafés, moderne theatervoorstellingen, bakfiets-tours en festivals met Gipsy bands.
    Op hun verzoek treden ze vanavond samen op met de beste all-nonsens feestband van Amsterdam: Fata ‘el Moustache’ Morgana. Oftewel:
    Verwacht “een explosieve mix van disco, punk, electro, rock en funk. Op het podium zorgen ze met een inmiddels berucht energieke liveshow voor steevast dampende zalen. Hun optredens zijn een opzwepend, schizofreen geheel met de ballen van punk, en de moves van disco.” Al zeggen ze het zelf. En ze hebben gelijk. Ze zijn de enige band geweest die de oude houten vloer van Schijnheilig op de Passerdersgracht heeft laten dansen. Lukt ze dat ook met de betonnen vloer in de Vondelbunker?
    Deur open 21.00 uur. Donaties welkom!