31/05 | Call for support: De Vluchtkerk & Court case Schijnheilig

Vanaf 9.15 rechtszaak Schijnheilig arrestanten op de Parnassusweg!

Beste mensen,
(for English scroll down)

Call for solidarity tomorrow morning.

Hierbij een oproep om morgenochtend om 9:30 de rechtszaak bij te wonen van de arrestanten bij Schijnheilig, Passeerdersgracht op 5 juli 2011. Zo’n 140 mensen werden tijdens een demonstratie met veel politiegeweld opgepakt. Een aantal van hen moet morgen voorkomen. Steun wordt op prijs gesteld!
Locatie: Parnassusweg 220. Kom 15 minuten van te voren, zodat je zeker weet dat je in de zaal kan.

Vergeten waar het over gaat? Zie
http://schijnheilig.org/2011/07/feitenrelaas-politieoptreden-5-juli/

Ten tweede is morgen ook alle steun nodig vanaf 10:00 bij de
Vluchtkerk. De vluchtelingen die tijdelijk in deze kerk terecht konden, moeten er morgen uit. Heb je suggesties voor opvang, een auto of kan je op een andere manier helpen, e-mail devluchtkerk@gmail.com.Meer informatie vind je op http://devluchtkerk.nl/

Hopelijk tot morgen!


Dear all,
Please join us friday 31th of may at 9:30 at the courtcase of those arrested at the Passeerdersgracht on the 5th of July 2011. Almost 140 peoplewere arrested and a few of them will face their court case tomorrow. Public support is needed! The location is Parnassusweg 220. Please arrive 15 min ahead.

Also, all possible support is needed tomorrow from 10:00 onwards at the Vluchtkerk. The refugees need to leave the Vluchtkerk tomorrow. If you have suggestions for shelter, a car to help people move, or anything else you can help with, e-mail devluchtkerk@gmail.com. More info on http://devluchtkerk.nl

Thanks, and hope to see you tomorrow.