11/10 | UNITY JAM hip-hop event (knowledge, turntablism, mc’s, graffiti, jam]

 

By the community for the community, let’s create some more unity! DJs, Emcees, Dancers, Writers, Entrepreneurs, all Hip Hoppas unite! For English scroll down 😉

 

De Unity Jam is in het leven geroepen om de fysieke elementen van de Hip Hop cultuur te herenigen en de éénheid terug te brengen. Dat wil zeggen dat de Turntablist instrumentale breaks afspeelt, de Emcees de vocalen verzorgen en de dansers op dat zelfde moment de vloer rocken. De aankleding van de spot zal gedaan worden door een graffiti schrijver en er zal ook een infostand aanwezig zijn waar het Knowledge element volop aanwezig is. Vrijheid en artistieke ontwikkeling staan bij deze jam voorop, dus er zal ook niet met een strak programma gewerkt worden.

 

Deze editie combineren we met een educatie, waar het thema Unity ook in terugkomt. De titel van deze educatie is “Old Skool + New Skool = True Skool!”, waar de éénheid in generaties centraal staat. De eerste twee sprekers praten elk over hun generatie en de derde spreker praat over hoe de generaties samen kunnen komen om één sterke gevarieerde éénheid te vormen.

 

Doormiddel van deze jam en activiteiten houden wij de spirituele principes van de Hip Hop cultuur in ere. Een aantal van deze principes zijn Peace, Love, Unity, Fun, Knowledge, Wisdom en Understanding. Het motto van de cultuur is “Each one, teach one! Dit sluit dus precies aan op de missie die wij hebben met deze jam en activiteiten.

 

Leden van Zulu Nation divisie West Nederland, Pasukan Warriors en Amsterdam of Movement werken met elkaar samen om dit tot stand te brengen. Het plan is om deze samenwerking in de toekomst voort te zetten en verder uit te breiden.

 

Dus kom gerust langs om te checken, chillen, netwerken of dansen! Iedereen is welkom!
Vrijdag 11 oktober vanaf 20:00 uur
De Bunker, Vondelpark 8A, Amsterdam
Entree: Vrijwillige donatie!

 

——————————————————————–

 

The Unity Jam is called to life in order to reunite the physical elements of Hip Hop culture. This means that the Turntablist will play instrumental breaks, while the Emcees rap over it, and while the dancers are rocking the floor at the same time. The spot is decorated by a graffiti writer and there will also be a info stand in order to represent the Knowledge element in full effect. Freedom and artistic development are a priority at this jam, so there won’t be a tight schedule.

 

We will also combine this edition with a lecture, in which the theme of Unity will reoccur. The title of this education is “Old Skool + New Skool = True Skool!”, in which the unity within the different generations will be the central theme. The first two speakers will each talk about their generation and the third speaker will talk about how the generation can join together to form a strong and varied unity.

 

Through this jam and its activities we stay true to Hip Hop’s spiritual principles. A couple of these principles are Peace, Love, Unity, Fun, Knowledge, Wisdom and Understanding. “Each one, teach one!” This directly relates to the mission we want to accomplish with this jam.

 

Members from Zulu Nation West Holland, Pasukan Warriors and Amsterdam of Movement work together to realize this. The plan is to continue doing things together for the community in the future. By the community for the community!
So come and join us, to chill, network or dance, everyone is welcome!

 

Friday 11th of October from 8:00 pm
De Bunker, Vondelpark 8A, Amsterdam
Entry: Voluntary donations!

 
8666_502888633138330_1731866860_n