18/07 | G.A.A.F.

De G.A.A.F.crew organiseert op vrijdag 18 juli in de Vondelbunker een dope underground avond met 3 dikke live hiphop bands!!!
Waar: Vondelbunker, Vondelpark 8,1071 AA, Amsterdam.
Entree: Donatie

 

Met live on stage:
Plutonium:
Plutonium is in 1996 ontstaan uit een jamsessie met de metalband Centurion en de rapper Casto die zo goed beviel dat ze samen de band Plutonium hebben opgericht. De muziek van Plutonium valt niet in een hokje te plaatsen dus hebben we zelf een hokje bedacht namelijk Nedermetalpunkfunkhop aangezien de band een mengeling is van diversen muziekstijlen.

Skere Heren:
De band Skere Heren valt overal op, en overal tussen. Deze halve finalisten van de Grote Prijs van Nederland zijn zowel skeer (straattaal voor blut of armzalig zijn) als heren. Hun aanhang bestaat uit Hip Hop en Rock liefhebbers. Met invloeden als Pink Floyd, Doe Maar, Wu-Tang Clan en Funkadelic is Skere Heren gericht op een energieke liveshow, herkenbare en confronterende teksten, meeslepende melodieën en originaliteit. We houden van de tegenstrijdigheid in het leven en maken een feestje van reflectief zijn.

Mindrazor:
In 1988 lieten ze voor het eerst van zich horen tijdens het eerste Friese openlucht Hiphopfeest op het Zaailand in Leeuwarden.
“The Sonic Dimension” waren samen met “The Funky Fresh Crew” de eerste Friese pioniers op het gebied van een subcultuur die toen enorm in opkomst was. TSD heeft in die tijd veel betekenis gehad binnen de lokale Drachtster Hiphopscène. De band ging uit elkaar in 1992.
Vorig jaar werd bij wijze van grap een reünie voorgesteld. Dit bleek al snel serieus te resulteren in het schrijven van nieuw materiaal. En dus ook een nieuwe naam: Mindrazor. De leden van Mindrazor zich de laatste 20 jaar muzikaal breder hebben ontwikkeld dan alleen
Hiphop en Rap. Komen ze werkelijk terug in de scène als bezoekers uit een andere dimensie. Muziek die zich het beste laat omschrijven als een explosieve mix van Hiphop, metal en vette beats Geïnjecteerd met felle raps en een energieke live performance! Ze worden hierin bijgestaan door draaitafelvirtuoos DJ Devastate. In de vroege dagen ook al vaak van de partij.

Dj`s van de avond:
Dj Skyfunker, DJ Devastate, Dj Daan

Video premiére
En videoclip première van de track JUNKY van PLUTONIUM!!!!!!!!