20/03 | Psiego Bunker Cinema

Vol trots presenteren wij onze eerste 16 mm filmavond op 20 maart in de Vondelbunker! Kom genieten van het ratelende geluid van een oude filmprojector.
Films: Eerst laten we drie spectaculaire inleidende filmpjes zien en vervolgens een lange speelfilm uit de jaren 80: één brave borst offert zijn gehele ziel en lichaam op om te kunnen vechten tegen misdaad. Maar is het het allemaal waard?

The first screening of the Psiego Bunker Cinema is upon us! We’ll be screening some spectacular shorts, followed by a fantastic action flick from the 80’s: one brave man sacrifices his body, his soul and his mind in order to fight crime. But is it worth it? Find out at our first screening!

19:30 Aanvang/Doors open
20:00 Film starts!

Donaties worden zeer op prijs gesteld!
Donations are very much appreciated!